Pàgines

dimecres, 21 de novembre de 2018

LES GARRIGUES CONTRA LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

Des del Consell Comarcal de les Garrigues i en col·laboració amb entitats i serveis de la nostra comarca, commemorem un any més el 25 de novembre el DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES. Tenim com a objectiu visibilitzar el que encara avui passa, les violències exercides cap a la dona, i tenim el desig que això algun dia deixi de ser una problemàtica social.

Els serveis i les entitats de la comarca ens unim per treballar junts i d’aquesta manera ser més forts per acabar amb la desigualtat i la violència de gènere. Tu també pots; ajuda’ns! Digues prou!

Us presentem un vídeo de sensibilització que esperem que us agradi. També us demanem que el compartiu per intentar donar llum a les dones que pateixen violència i sensibilitzar les persones que hi podem fer alguna cosa, que som tots i totes!

Des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de les Garrigues volem agrair la col·laboració dels i de les professionals d’entitats i serveis que han participat en aquesta iniciativa i, especialment, la feina feta per BorgesTV.


#25NGarrigues