Pàgines

dimecres, 9 de març de 2011

ACTE EN COMMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES


Ahir dia 8 de març es va celebrar el DIA INTERNACIONAL DE LES DONES al Centre Cívic de les Borges Blanques, de 18 a 20 hores, en un acte que va portar per títol DONES SOLIDÀRIES DE LES BORGES BLANQUES. Amb aquesta activitat al voltant de 120 persones van commemorar el Dia de les Dones, donant a conèixer experiències de dones del nostre municipi que treballen voluntàriament en diferents àmbits, per tal de visibilitzar la seva tasca i reconèixer-la, sabent que són moltes les que inverteixen part del seu temps en l’ajuda i el suport a altres persones.

El programa va ser el següent:

  • Lectura del manifest, a càrrec de la senyora Mª Carme Garcia, regidora de l’Ajuntament de les Borges Blanques.
  • Taula Rodona. Intervenció de dones solidàries del nostre municipi representants de: Associació de Dones la Rosada, CAP de les Borges Blanques, Càrites, Creu Roja les Garrigues, Esplai Apassomi, Mans Unides i Pastoral de la Salut.
La taula va ser moderada per la senyora Montse Aixalà, Directora de la Residència i Centre
de Dia les Garrigues.


  • Actuació de Laia Garra, que va permetre a les persones assistents gaudir de la seva veu a través d’unes cançons preparades per al Dia Internacional de les Dones.

L’acte va finalitzar amb un refrigeri.

Aquesta activitat està impulsada per l’Ajuntament de les Borges Blanques, el Consell Comarcal de les Garrigues i la Biblioteca Comarcal Marquès d’Olivart, comptant amb la col·laboració de diferents entitats i associacions del nostre poble.