Pàgines

dijous, 17 de novembre de 2016

Davant la violència masclista ... REBOBINA!Aquest any l’Institut Català de les Dones (ICD) ha editat la campanya per commemorar el 25 de novembre, Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, sota el títol Rebobina. Canviem el fil de la història.

L’acció de rebobinar està lligada a la voluntat de tornar a escoltar o de tornar a mirar. El fet de rebobinar ens permet tornar a fixar l’atenció en allò que volem comprendre i ens dóna la possibilitat de trobar els elements que ens permetin comprendre i interpretar el com i el perquè és imprescindible si com a societat volem eradicar la violència masclista.

Amb aquesta campanya demanen a totes les instàncies polítiques el reconeixement a la tasca feta pel moviment de dones, així com el compromís envers la ciutadania i envers els professionals i les professionals de tots el àmbits, perquè quan rebobinem tinguem sempre al nostre abast les eines i els recursos necessaris per poder afrontar la violència masclista i canviar el fil de la història.

Podeu trobar més informació sobre la campanya i els materials editats a l’enllaç següent del nostre web: http://dones.gencat.cat/ca/ambits/violencia_masclista/dia_internacional_contra_violencia_masclista/rebobina/