Pàgines

dilluns, 28 de novembre de 2016

Les Garrigues commemora el Dia Internacional Contra la Violència envers les Dones en un acte a l’AlbiAl Local de la Gent Gran de la localitat on es va llegir el manifest institucional i es va fer una xerrada sobre violència masclista entre adolescents adreçada a pares i mares

Divendres, 25 de novembre, va tenir lloc al Local de la Gent Gran de l’Albi l’acte de commemoració del Dia Internacional Contra la Violència envers les Dones, organitzat pel Consell Comarcal de les Garrigues a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), conjuntament amb l’Ajuntament de l’Albi, l’Oficina Jove de les Garrigues i la col·laboració d’entitats de la localitat garriguenca.

Va donar la benvinguda a l’acte l’alcaldessa de l’Albi, Anna Feliu, acompanyada del vicepresident primer del Consell Comarcal de les Garrigues, Jordi Sarlé, i de la regidora de Benestar i Família de l’Ajuntament de l’Albi, Àngela Cornet.

L’acte va comptar amb la presentació de la guia Violència masclista entre adolescent. Ets pare o mare? Què has de saber?, a càrrec de Cristina Guiu, tècnica i psicòloga del SIAD de les Garrigues, i de Marta Peiró, tècnica de l’Oficina Jove de les Garrigues. A més, una integrant de l’Associació de Joves Lo Caragol de l’Albi va fer la lectura del manifest institucional elaborat per a commemorar aquest dia.