Pàgines

dimecres, 17 de març de 2021

Les Garrigues homenatja les dones de la comarca pel 8M, Dia Internacional de les Dones

  

Amb el lema “Homenatge a les dones. La història també és nostra”, la campanya té l’objectiu d’agrair a les dones de la comarca la seva tasca al llarg dels anys i visibilitzar la petjada que han deixat en la història de les Garrigues

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de les Garrigues ha posat en marxa la campanya “Homenatge a les dones. La història també és nostra” per retre homenatge a les dones de la comarca, agraint la seva tasca al llarg dels anys i visibilitzant la petjada que han deixat en la història de les Garrigues.

Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida i de l’Institut Català de les Dones (ICD), està formada per sis cartells diferents amb imatges cedides pel Fons Documental de Juneda. Cada cartell té un subtítol que permet reconèixer i agrair la tasca de les dones del territori, i s’hi han incorporat detalls de les figures femenines de les pintures rupestres del Cogul.